Poäng med Premium

Du får poäng på allt du köper med Mastercard Premium oavsett om det är flygbiljetter och restaurangbesök eller ett par nya skor. Poängen kan du sedan använda till att boka bonusresor hos SAS eller köpa varor eller upplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Alla dina köp omvandlas till SAS EuroBonus Extrapoäng:

  • 15 Extrapoäng/100 kronor på alla köp i svenska kronor
  • 20 Extrapoäng/100 kronor när du betalar i utländsk valuta
  • 25 Extrapoäng/100 kronor när du köper flygbiljetter hos SAS

När du är utomlands kan du ibland få frågan om du vill betala i svenska kronor. Vi rekommenderar dig att svara nej och istället betala i lokal valuta. I de allra flesta fall får du en bättre kurs om du väljer att debiteras i landets lokala valuta och tjänar dessutom fler Extrapoäng. 

På sas.se kan du se hur du kan använda dina poäng

1 000 poäng varje månad

När du använder ditt Mastercard Premium kan du få upp till 12 000 nivågrundande poäng per år som kan höja din EuroBonus-nivå hos SAS. Du får 1 000 poäng varje månad som du använder kortet. Gäller ej för kontantuttag.

Poängen registreras direkt på ditt EuroBonus-konto hos SAS och kan inte användas till att köpa bonusresa eller andra produkter i EuroBonus-programmet.

Inga gränser med Mastercard Premium

Med Mastercard Premium har du inte bara fler förmåner – du har även en obegränsad poängintjäning, det vill säga du kan tjäna så många poäng du vill med kortet.

Villkor för SAS EuroBonus-poäng

  • Extrapoäng kan användas till resor, hotell, bilhyra och i SAS webshop, men är inte nivågrundande och påverkar inte din medlemsnivå hos SAS EuroBonus.
  • Du får inga Extrapoäng när du gör kontantuttag.
  • Du får inga Extrapoäng vid överföringar mellan dig och en annan privatperson.
  • De Extrapoäng du får i välkomstpremie sätts in på ditt EuroBonus-konto senast tre månader efter dina köp under förutsättning att du fortfarande har kvar kortet vid poängöverföringen och inte haft ett kort under de senaste två åren.
  • Statuspoäng kan höja din medlemsnivå hos SAS EuroBonus men kan inte användas till att köpa bonusresor eller andra produkter i EuroBonus-programmet. Du får 1 000 poäng varje månad som du använder kortet. Gäller endast Mastercard Premium.
  • I det fall det framkommer att transaktioner är utan reellt innehåll och huvudsakligen genomförda för att upptjäna EuroBonus-poäng har SEB Kort rätt att bortse från dessa transaktioner vid beräkning av EuroBonus Extrapoäng.

Läs mer om SAS EuroBonuspoäng 

Customer service