Våra kreditkort

Betala säkert och smidigt med SAS EuroBonus Mastercard och tjäna värdefulla Extrapoäng på allt du köper, oavsett om det är flygresor, kläder, mat eller något till hemmet. Vilket kort passar dig?

 • 10 000

  Extrapoäng

  SAS EuroBonus World MasterCard

  SAS EuroBonus World Mastercard Premium

  Kortet som ger dig tillgång till Fly Premium och upp till 25 Extrapoäng per 100 kr på alla dina köp.

 • 3 000

  Extrapoäng

  SAS EuroBonus World MasterCard

  SAS EuroBonus World Mastercard

  Mastercard ger dig upp till 20 Extrapoäng för varje 100 kr du handlar för.

Vilket kort passar dig?

Med ett kreditkort kombinerat med SAS EuroBonus har du förmåner – och ett kort som ger dig poäng på allt som du köper. Förvandla dina poäng till nästa drömresa! Se vilket av våra kreditkort som passar dig.

Jämför och läs mer om fördelarna

Fler poäng för 295 kr per år

Kom närmare drömresan! Samla EuroBonus-poäng snabbare med PointEarner, ett extrakort för din familj. Gör tre köp med PointEarner inom 30 dagar så får du dessutom 1 000 Extrapoäng i välkomstpremie.

Läs mer om PointEarner

Extrapoäng på allt du köper

Utöka ditt medlemskap i SAS EuroBonus med ett Mastercard så kan du snabbare samla Extrapoäng till drömresan. Allt du köper ger poäng som kan användas för flygresor, hotellnätter och hyrbil.

 

Läs mer om hur du samlar Extrapoäng

Ett kreditkort för resan

Betala med världens mest accepterade kort på resan och tjäna värdefulla Extrapoäng på alla dina inköp i lokal valuta. Om du betalar resan till minst 75 % med SAS EuroBonus Mastercard ingår dessutom en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Läs mer om att resa med kortet

Använd dina poäng

Betala allt du köper med SAS EuroBonus Mastercard och tjäna värdefulla poäng. På sas.se kan du läsa mer om hur dina poäng kan användas till flygresor bilhyra eller hotellnätter.

 • Flygresor
 • Hotell
 • Hyrbil
 • Uppgraderingar
 • SAS EuroBonus Shop

Kreditkort med poäng

Koppla SAS EuroBonus till ett eller flera av våra kreditkort och betala med kort utomlands eller i Sverige för att tjäna ihop till flygresor, hotellnätter och hyrbil. Med SAS EuroBonus Mastercard tjänar du värdefulla poäng på allt du köper.

Läs mer och ansök här!

Customer service