SAS EuroBonus Mastercard får ny design

Nytt kort – samma fördelar

Nu introducerar vi en helt ny kortdesign för ditt SAS EuroBonus Mastercard. Kortet är lika säkert och smidigt att använda som alltid – med samma innehåll och fördelar. Det nya kortet får du automatiskt nästa gång ditt kort ska förnyas, så du behöver inte göra något annat än vänta.

Medlemsnummer och nivå syns inte på kortet

På de nya korten syns inte längre EuroBonus-nummer och -medlemsnivå. Dessa uppgifter finns istället alltid nära till hands på ditt digitala EuroBonus-kort i SAS-appen. Vill du ha ett fysiskt EuroBonus-kort, kan du logga in på sas.se och beställa ett.

Alla dina fördelar och allt innehåll på kortet är detsamma

Den nya designen kommer att gälla SAS EuroBonus Mastercard och SAS EuroBonus Mastercard Premium. Om du har ett PointEarner extrakort kommer det att ha samma nya design som huvudkortet, men med texten PointEarner tryckt på baksidan.

Förlängd giltighetstid underlättar!

Ditt kort kommer framöver att vara giltigt i 4 år. Om du har en medlemsnivå som förnyas varje år, behöver du inte längre få ett nytt kort varje gång detta sker. Det innebär bland annat att du inte lika ofta behöver uppdatera information om ditt kort i abonnemang, betalappar och webbutiker. Det underlättar även till exempel när du ska ut på längre resor, boka hotell eller hyrbil och behöver ett kort som inte är nära att gå ut. Och då finns dessutom möjlighet att förnya kortet tidigare om du skulle behöva det.