Bästa kreditkortet på resan

Världens mest accepterade kreditkort Mastercard är också det bästa kreditkortet på resan. Med SAS EuroBonus Mastercard samlar du poäng på alla dina inköp. Varje gång du betalar i lokal valuta i utlandet tjänar du värdefulla Extrapoäng. Om du betalar minst 75 % av resan med kortet så ingår dessutom en kompletterande reseförsäkring.

Res tryggt med vår försäkring

Betala resan till minst 75 % med SAS EuroBonus Mastercard så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Försäkringen kan också ge dig ersättning om din resa är försenad eller om ditt bagage hamnar på villovägar.

 

Mer om reseförsäkringen

Bekväm resa med Premium

Samla poäng till bonusresan med SAS EuroBonus Mastercard Premium och njut av fördelarna med en högre serviceklass för både dig och dina medpassagerare. Du reser i SAS Plus Bonus eller SAS Business Bonus men betalar bara för SAS Go Bonus och får tillgång till Fast Track och SAS lounger i samband med din resa.

 

Läs mer om Fly Premium

Samla fler poäng utomlands

Betala alla dina köp i lokal valuta när du är i utlandet och samla värdefulla Extrapoäng. Med Mastercard tjänar du 15 Extrapoäng/100 kronor, och med Mastercard Premium tjänar du 20 Extrapoäng/100 kronor. Poängen kan du sedan använda till flygresor, hotellnätter och hyrbil.

 

Läs mer om poäng

Betala i lokal valuta

När du är utomlands kan du ibland få frågan om du vill betala i svenska kronor. Vi rekommenderar dig att svara nej och istället betala i lokal valuta. I de allra flesta fall får du en bättre kurs om du väljer att betala i landets lokala valuta. Dessutom tjänar du fler Extrapoäng.

Mastercard är världens mest accepterade kreditkort och det bästa kreditkortet på resan. Betala resan till minst 75 % med SAS EuroBonus Mastercard så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Ta med ditt kreditkort utomlands och betala i lokal valuta på utlandsresan så tjänar du fler SAS EuroBonus-poäng.

Läs mer och ansök här